Mitä miehiä?

Olen Juho Apajasalo, 25-vuotias tradenomi, ja olen käytössäsi kassalaitteisiinfacesivulle liittyvissä asioissa. Olen kiinnostunut yritystoiminnasta, ja saan suurta nautintoa ihmisten auttamisesta.

Arkipäiväni koostuvat pääasiassa pienyrittäjien kanssa pitämistäni palavereista, joissa suunnittelemme yhdessä heidän liiketoimintojensa kehittämistä.

Tavoitteenani on aina keksiä uusia keinoja saada asiakkailleni jäämään viivan alle enemmän fyrkkaa, ja oma osaamisalueeni on erityisesti liiketoiminnan tehostamisessa nykyaikaisten sähköisten ratkaisujen avulla.

Toimin yhtiössä nimeltä Metpoint Oy.

Kassat, kassajärjestelmät, maksupäätteet ja verkkokaupparatkaisut, kuten kivijalkamyynnin ja verkkokaupan integraatio ovat esimerkkejä asioista, joiden parissa pääasiassa teen töitä, ihan joka päivä aamusta iltaan. Työssäni olen nähnyt hyvin monenlaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Olen nähnyt kun ihmisillä menee hyvin, ja kun ihmisillä menee huonosti. Useimmilla arki on jotain siltä väliltä, ja haluan aidosti auttaa teitä menemään oikeaan suuntaan.

Monet asiakkaani ovat pitkään toimineita kokeneita yrittäjiä, jotka haluavat tuoretta näkökulmaa asioihin, koska he (jotkut ihan syystäkin) pelkäävät kangistuvansa samoihin vanhoihin kaavoihin. Palvon kuitenkin perusasioita, toiminnan tehostaminen perustuu aina niihin.

Boksin ulkopuolelta näkee usein helpommin missä mättää.

Asiakkaillani on usein erittäin hyvät perustiedot ja rautainen osaaminen liiketoimintaansa, mutta liiketoiminnan ihan perusasiat pääsevät helposti unohtumaan kun toiminnasta tulee arkipäiväistä asioiden hoitoa. Tehtäväni on hyvin yksinkertainen, autan asiakkaitani vain etsimään syyt mitkä estävät heitä menestymästä, ja mietimme yhdessä ratkaisut näihin.

Osa asiakkaistani on uusia innokkaita tekijöitä, joilla voi olla rautainen ammattitaito ja osaaminen jossain asiassa, kuten parturipalvelut, polkupyörien korjaus tai ravintolapalvelut, mutta välttämättä bisneksen perusasiat eivät vielä olekaan tuttuja. Itse hoidan vain oman roolini, ja pyydän teiltä apua osaamisalueissanne, parturipalveluihin, polkupyörien korjaukseen tai vaikkapa ruoan laittoon.

Yhteyden minuun saat vaikkapa sähköpostitse: juho.apajasalo(at)metpoint.fi.

 

 

Jätä kommentti